Travel Deals

attraktiva erbjudanden på hela sortimentet

just nu pågår reseveckorna på Bagasi. Hitta din perfekta följeslagare till kommande resor!

Travel Deals

attraktiva erbjudanden på hela sortimentet

Weekendväskor 30%

En weekendväska är en mångsidig och praktisk resekamrat för korta resor och utflykter. Med sin kompakta storlek och rymliga interiör kan den bära alla dina nödvändigheter utan krångel som du har med en stor resväska. Våra Weekendväskor är lätta, enkla att bära och finns i olika material och design för att passa din stil. De uppmuntrar till att packa lätt, vilket sparar tid och pengar när du reser. Att investera i en högkvalitativ weekendväska är ett smart val för frekventa resenärer. Dessutom är de ett hållbart och praktiskt alternativ som minimerar miljöpåverkan från engångsväskor.

Komplettera med Necessär till halva priset

Priset justeras automatiskt i kassan när du köper en necessär till din nya Weekendväska.

En necessär är oumbärlig för alla resenärer. Den håller alla dina personliga hygienprodukter organiserade och lättillgängliga, så att du slipper leta igenom ditt bagage för att hitta vad du behöver. Med en necessär kan du packa alla dina toalettartiklar på ett ställe, vilket är särskilt viktigt om du reser med handbagage.

En necessär hjälper också till att skydda dina kläder och andra föremål från spill och läckage. Det är ett bra sätt att förhindra att vätskor förstör dina kläder eller elektronik.

Sammanfattningsvis är en necessär en liten investering som kan göra stor skillnad för din reseupplevelse. Den håller dig organiserad och gör det lättare att hålla sig fräsch och ren på vägen.

Varför vi älskar att resa

Resor är ett spännande äventyr som expanderar våra horisonter och berikar våra liv. Det exponerar oss för olika kulturer, språk och livsstilar, vilket hjälper oss att få nya perspektiv och insikter. Oavsett om vi utforskar nya destinationer eller återbesöker gamla favoriter, ger resor oss en flykt från vardagen och en chans att koppla av och ladda batterierna. Det låter oss skapa varaktiga minnen med våra nära och kära och upptäcka nya saker om oss själva. Från fantastiska landskap till exotisk mat, resor erbjuder en värld av möjligheter som inspirerar oss. Det är inte konstigt att vi älskar att resa och fortsätter att söka nya upplevelser.

Varför är Bagasi bäst?

Bagasi är ett svenskt företag som värdesätter stilren och tidlös design. Vi sätter känsla och funktionalitet högt, därför arbetar vi bara med det bästa material som går att hitta och då framförallt läder. Det läder vi arbetar med kommer att ge väskorna ett individuellt och elegant utseende som förstärks med tiden.

Vi är otroligt stolta att Bagasis klassiska weekendväska har vunnit utmärkelsen bästa mjuka weekendbag (5 getingar) i Expressens Allt om Resor. Vi hoppas att även du hittar din favoritväska från Bagasi!

weekendväska läder xxl
Vi firar 25 000 sålda artiklar

25%

Vi tackar alla härliga kunder och firar med 25% på hela sortimentet. Ange “25K” i kassan för att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande!