1

Om oss

Om oss

Bagasi är ett svenskt företag som värdesätter stilren och tidlös design. Vi sätter känsla och funktionalitet högt, därför arbetar vi bara med det bästa material som går att hitta och då framförallt läder. Det läder vi arbetar med kommer att ge väskorna ett individuellt och elegant utseende som förstärks med tiden.

Bagasis weekendväska har bl.a. vunnit utmärkelsen bästa mjuka weekendbag (5 getingar) i Expressens Allt om resor med följande motivering:

Omdöme: En lyxig investering som bara blir bättre med åren. Trots sin rymlighet upplevs den inte som klumpig, utan ligger bra mot kroppen när axelremmen används. Handtagen är stadiga även när väskan är välfylld. Hela bagen är väldigt stabil och fast men tar ändå upp liten plats när den inte används. På grund av sin utformning är den oerhört lättöverskådlig. På undersidan finns tassar i metall som skyddar mot väta och slitage. En riktigt välgjord och genomtänkt produkt.”

Bagasis väskor har även figurerat i ett antal svenska filmer och serier, bl.a. Vinterviken, Störst av Allt och Helt Perfekt samt agerat modell för Elite hotel (bild nedan).

Företagsuppgifter

Bagasi.com ägs och drivs av:
Bagasi AB
Orgnr. 556886-8797
Momsreg. nr/VAT-nr SE556886879701
Innehar F-skattsedel

Kontakt

Omdömen på Trustpilot

Du kan läsa vad andra kunder tycker om Bagasi på https://se.trustpilot.com/review/www.bagasi.com

weekendväska läder xxl
Vi firar 25 000 sålda artiklar

25%

Vi tackar alla härliga kunder och firar med 25% på hela sortimentet. Ange “25K” i kassan för att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande!